Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 L'EMT facilita el desplaçament de les persones de Llevant que treballin en sectors essencials amb una línia fixa

L'EMT facilita el desplaçament de les persones de Llevant que treballin en sectors essencials amb una línia fixa

L'EMT facilita el desplaçament de les persones de Llevant que treballin en sectors essencials amb una línia fixa

També s’espaien les freqüències dels autobusos a la vista del nou decret de l’Estat de confinament total
L'EMT facilita el desplaçament de les persones de Llevant que treballin en sectors essencials amb una línia fixa Imatge d'arxiu d'un autobús de la flota municipal. Foto: Isaias Mena.
30/03/2020

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) posa a disposició de la ciutadania de Llevant la línia L-73 per a les persones que treballin en sectors essencials. Aquesta línia entrarà en servei aquest dimecres, 1 d’abril, i s’afegeix a les línies ja existents aquests dies, L-71 i L-72, que cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau i que tenen una freqüència de pas de vint-i-cinc minuts.

“A la vista del nou decret del Govern espanyol que desenvolupa el confinament total, són menys les treballadores i treballadors que s’han de desplaçar en transport públic per anar a la feina. La nostra prioritat continua sent doble: facilitar el desplaçament de les persones que forçosament han d’anar a treballar i, per l’altra, garantir la seguretat dels conductors dels autobusos”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Per aquest motiu, es reforça la línia de Llevant amb una línia fixa, ja que fins ara es disposava de vehicles que feien aquesta ruta únicament a demanda. La freqüència de la L-73 (modificada per arribar a la Urbanització de la Móra i a l'Hospital Joan XXIII) serà de quaranta-cinc minuts.

Per tant, i en conseqüència, s’eliminen els serveis a demanda per a tots els barris de la ciutat, excepte per a aquells tradicionalment coberts per la L-55 i L-13 (Ferran, Entrepins, L’Escorpí, Pinatell, Molnars, Rodolat del Moro, Mas Pastor i Urb. Mediterrani).

Els títols caducats seguiran vigents

Per altra banda, les targetes dels usuaris i usuàries que caduquen aquestes dies seguiran vigents fins que no s’acabi l’alerta per coronavirus. 

Recordem que els telèfons que l’EMT ha posat a disposició de la ciutadania són:

  • 977 55 11 20
  • 657 78 47 24
  • 900 36 51 14
  • 977 54 32 44

I la pàgina web de l’EMT http://emt.tarragona.cat/.

Segells de reconeixement d’administració oberta