Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 L'EMT garanteix el transport dels treballadors i treballadores del sector de l'alimentació dels barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador

L'EMT garanteix el transport dels treballadors i treballadores del sector de l'alimentació dels barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador

L'EMT garanteix el transport dels treballadors i treballadores del sector de l'alimentació dels barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador

Paral·lelament es manté el servei a demanda per a la resta de zones i barris de la ciutat
18/03/2020

A partir de demà, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) posarà a disposició dels treballadors i treballadores del sector de l’alimentació les línies L-71 i L-72, que cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. Aquesta mesura s’aplica per cobrir la demanda rebuda durant el dia d’avui i que es concentra als barris de Ponent.

Paral·lelament es mantindrà el servei a demanda per a la resta de zones i barris de la ciutat. Les línies L-72 i L-71 faran les parades habituals, amb una freqüència de vint-i-cinc minuts. El primer servei serà a les 5 h i l’últim, a les 22.30 h.

“Primer hem volgut concentrar els recursos a facilitar el transport del personal sanitari i persones que estan a càrrec de col·lectius vulnerables. Un cop hem pogut atendre totes aquestes peticions, ara centrem els serveis a les zones de la ciutat on tenim demanda d’autobusos per persones que treballen al sector de l’alimentació”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny. I afegeix: “Apel·lem a la responsabilitat de la ciutadania perquè en faci un bon ús i recordem que l’aforament està limitat a un màxim de deu persones per vehicle. Continuarem avaluant dia a dia el servei per si fos necessari fer més modificacions, perquè l’objectiu és la seguretat de les persones”.

Per consultar qualsevol dubte, es pot trucar als telèfons 977 55 11 20, 657 78 47 24, 900 36 51 14 i  977 54 32 44, i, a partir de demà, la web de l’EMT: http://emtanemambtu.cat/.

El recorregut de la línia de Ponent es mostra al plànol adjunt. Es faran les parades habituals de la línia L-72 i s’establirà una freqüència d'uns vint-i-cinc minuts, amb una franja horària des de les 5 h fins a les 22.30 h, aproximadament.
 

Consulteu la relació de parades del servei especial de la L-72 (PDF)

El recorregut dels barris nord es mostra al plànol adjunt. Es faran les parades habituals de la línia L-71. L'horari de cobertura i la freqüència de pas seran similars als de la L-72.
 

Consulteu la relació de parades del servei especial de la L-71 (PDF)

Segells de reconeixement d'administració oberta