Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 L'EMT obre la nova parada Creu Roja N-240

L'EMT obre la nova parada Creu Roja N-240

L'EMT obre la nova parada Creu Roja N-240

Serà operativa a partir de dilluns i formarà part de l’L5 i l’L85
18/12/2020

El proper dilluns, 21 de desembre, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) posarà en funcionament la nova parada Creu Roja N-240, ubicada, com el seu nom indica, davant les instal·lacions de la Creu Roja de la carretera nacional N-240, antiga fàbrica de galetes Loste.

La nova parada formarà part de les línies L5 i L85 i estarà instal·lada en sentit Valls. Segons el president de l’EMT, Jordi Fortuny, “donem així resposta a les demandes de Creu Roja Tarragona, que requeria aquesta parada per tal de donar servei no només als seus treballadors i treballadores, sinó també a un ampli cos de voluntariat i a la demanda creixent de persones que fan ús dels seus serveis”. 

La parada s’ha dotat d’una andana de tres metres. L’existència d’espai suficient fora de la calçada de la carretera n’ha permès la instal·lació, amb totes les mesures de seguretat i sense generar perill per a la resta de vehicles que circulen per la via o per als usuaris. 

Cal recordar que, el passat mes de juliol, l’EMT ja va millorar la seguretat d’una altra parada en aquesta via, la del Pont del Diable, amb la instal·lació d’una illeta a l’entrada del camí d’accés a l’aqüeducte, perquè els autobusos donessin servei sense perill per a vehicles ni usuaris. “El transport públic és un servei a la població, i treballem per ajustar-lo a les necessitats de la ciutadania”, ha afegit el president de l’EMT. 

Segells de reconeixement d’administració oberta