Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2020 L'oficina d'atenció al públic de l'AMT romandrà tancada durant els propers dies

L'oficina d'atenció al públic de l'AMT romandrà tancada durant els propers dies

L'oficina d'atenció al públic de l'AMT romandrà tancada durant els propers dies

Es continuarà atenent els usuaris per telèfon i correu electrònic
L'oficina d'atenció al públic de l'AMT romandrà tancada durant els propers dies Imatge d'arxiu de l'oficina de l'AMT, al carrer de la Unió.
12/10/2020

L’oficina d’atenció al públic d’Aparcaments Municipals de Tarragona romandrà tancada des d’aquest dimarts 13 d’octubre i durant els propers dies.

L’empresa municipal ha pres aquesta decisió després de conèixer un cas positiu per coronavirus entre el personal de l’oficina. El protocol i les mesures de contenció del virus obliguen a confinar el personal de l’oficina fins que s’hagin realitzat les corresponents PCR. Amb els resultats de les proves, es decidirà la data de reobertura de l’oficina.

Per tal de continuar atenent la població de manera no presencial es posen a disposició de l’usuari els següents canals de comunicació:

  • Telèfon: 600 451 836
  • Correu electrònic: aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat

 

L’horari d’atenció per aquestes vies serà el mateix que el d’oficina: de dilluns a divendres de 8.15 a 14.30 h i els dilluns i dimarts també a la tarda de 16 a 18.30 h.

Segells de reconeixement d'administració oberta