Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2021 Demà entren en funcionament les noves parades Via Roma 7 i Via Roma 14

Demà entren en funcionament les noves parades Via Roma 7 i Via Roma 14

Demà entren en funcionament les noves parades Via Roma 7 i Via Roma 14

Amb motiu de la finalització de les obres del carril bici educatiu es tanca l’accés al trànsit pels laterals de l’avinguda Roma i els autobusos circularan i faran parada al centre de la calçada
18/11/2021

A partir d’aquest divendres 19 de novembre es posen en funcionament les noves parades Via Roma 7 i Via Roma 14, que s’ubiquen a la zona central de l’avinguda Roma, a l’alçada de l’entrada del Parc de la Ciutat, en un sentit de circulació, i de la Delegació de la Seguretat Social, en l’altre. 

Les noves parades es posen en funcionament demà per garantir el servei d’autobusos amb el tancament de la circulació als trams laterals de calçada, motivat per la finalització de les obres del carril bici educatiu. El president de l’Empresa Municipal de Transports, Jordi Fortuny, subratlla que “un cop finalitzades les obres, els autobusos no tornaran a passar pel lateral, sinó que es mantindrà l’ús del carril central amb les noves parades Via Roma 7 i 14”. Així mateix, les parades Parc, situades a l’alçada del pont de Vidal i Barraquer, es traslladen també als carrils centrals. 

Finalment, queda anul·lada la parada Via Roma 2, ubicada a la calçada lateral, en sentit centre, a l’alçada de l’Estació d’Autobusos.  

El canvi afecta les següents línies: 

  • L3 La Canonja – Torreforta – Colom 
  • L30 La Canonja – Colom (per N-340) 
  • L34 Gavarres – La Floresta – Colom 
  • L42 Pere Martell – Complex Educatiu 
  • L6 Campclar – Sant Pere i Sant Pau 
  • L54 Bonavista – Sant Pere i Sant Pau 
Segells de reconeixement d'administració oberta