Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2021 Jordi Fortuny: "Aplicarem tolerància zero a les agressions al personal dels serveis públics"

Jordi Fortuny: "Aplicarem tolerància zero a les agressions al personal dels serveis públics"

Jordi Fortuny: "Aplicarem tolerància zero a les agressions al personal dels serveis públics"

Aquest diumenge al vespre un inspector de l’EMT ha estat agredit mentre realitzava la seva feina
Jordi Fortuny: "Aplicarem tolerància zero a les agressions al personal dels serveis públics" Interior d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transports.
01/02/2021

Un inspector de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) va resultar ferit, aquest diumenge 31 de gener, després de ser agredit per dues persones que viatjaven en el transport públic municipal. Els fets van tenir lloc a Sant Pere i Sant Pau a l’alçada de la parada Culubret. 

Els fets van ocórrer quan la conductora de l’autobús en què viatjaven va demanar a aquestes persones, pressumptament èbries, que es posessin la mascareta. Davant la seva negativa i un comportament incívic a l’autobús, la conductora va avisar l’inspector, que va acudir per fer-los baixar del vehicle. Un cop fora de l’autobús, l’inspector va ser agredit per aquestes dues persones que van fugir després de deixar-lo inconscient.  

L’inspector va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII per ser atès. No va requerir ingrés hospitalari i hores d’ara ja ha estat donat d’alta i es recupera favorablement. 

“La nostra resposta és i serà sempre la mateixa en relació a aquestes conductes, en la nostra opinió, del tot inacceptables: aplicarem tolerància zero a les agressions realitzades al personal dels serveis públics municipals”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny. “Posarem tots els recursos disponibles per trobar els agressors i fer que paguin per aquest delicte. No deixarem que quedin impunes”.  

En aquest sentit, l’EMT està en coordinació estreta amb la Guàrdia Urbana per identificar els agressors el més aviat possible. 

Per altra banda, l’Empresa Municipal de Transport inicia un procés de diàleg amb els treballadors i treballadores per recollir les seves inquietuds i posar damunt la taula solucions conjuntes per impulsar la seguretat del seu lloc de treball. 

Segells de reconeixement d’administració oberta