Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2021 L'Empresa Municipal de Transports presenta l'autobús d'hidrogen testat aquests dies

L'Empresa Municipal de Transports presenta l'autobús d'hidrogen testat aquests dies

L'Empresa Municipal de Transports presenta l'autobús d'hidrogen testat aquests dies

L'alcalde Pau Ricomà ha participat en un acte institucional organitzat per Carburos Metálicos i Solaris
 L'Empresa Municipal de Transports presenta l'autobús d'hidrogen testat aquests dies Foto: Manel R. Granell.
11/11/2021

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquest dijous en l'acte institucional de presentació de l'autobús d'hidrogen. L'acte, organitzat per Carburos Metálicos i Solaris, ha comptat amb la participació dels dos directors generals de la companyia: Miquel Lope i Kepa Mendikuren, respectivament.

Posteriorment, els assistents s'han desplaçat amb l'autobús d'hidrogen fins a les cotxeres de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) on han conegut de primera mà el mode de funcionament d'aquest combustible i la seva recàrrega per mitjà d'una hidrogenera.

Amb l’objectiu posat en trobar un combustible d’emissions zero per a la flota d’autobusos municipals de Tarragona, els conductors de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) estan aquests dies provant un nou autobús d’hidrogen pels carrers de la ciutat. 

Aquesta no és la primera vegada que els conductors de l’Empresa Municipal de Transports proven de primera mà la conducció amb vehicle d’hidrogen, ja que al juny del 2021 es va fer una prova similar a la ciutat.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta