Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2021 L'EMT instal·la cinc nous panells informatius a les parades d'autobús

L'EMT instal·la cinc nous panells informatius a les parades d'autobús

L'EMT instal·la cinc nous panells informatius a les parades d'autobús

Amb aquesta incorporació ja són 15 els dispositius instal·lats. Els panells informatius donen informació, en temps real, de l’estat de les línies a les parades d’autobús
 L'EMT instal·la cinc nous panells informatius a les parades d'autobús imatge: Parada autobus Panell informatiu. Arxiu
19/05/2021

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha instal·lat cinc nous panells informatius que permetran saber, en temps real, l’estat de la les línies a les parades d’autobús. Amb aquesta recent incorporació ja són quinze els dispositius instal·lats a la xarxa de l’EMT de Tarragona. 

En concret, les pantalles s’han instal·lat a les següents parades: 

·         Sant Antoni (Direcció Estadi) 

·         Francesc Macià (Direcció llevant) 

·         Dr. Mallafré, 7 (Direcció barris Nord) 

·         Lluís Companys (Direcció barris Nord) 

·         St. Francesc (Direcció Llevant) 

 

Segons Jordi Fortuny, president de l’EMT, “la informació emesa a través de les  pantalles dona una informació extra a l’usuari, que pot saber en tot moment quant temps d’espera manca per al proper autobús”. La informació es coordina a través del centre de control de l’EMT i s’actualitza en temps real. 

La instal·lació d’aquestes pantalles forma part de l’acord al qual es va arribar l’any 2015 amb ClearChannel, empresa concessionària que s’encarrega de la gestió, explotació i manteniment de les marquesines de l’EMT. 

Segells de reconeixement d'administració oberta