Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2021 L'EMT modifica els horaris de la L13 per adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars

L'EMT modifica els horaris de la L13 per adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars

L'EMT modifica els horaris de la L13 per adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars

El canvi es farà efectiu el proper dilluns 17 de maig.
07/05/2021

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha modificat els horaris de la línia 13 que fa el recorregut Entrepins – Passeig de les Palmeres. Els canvis afecten, principalment, als horaris de matí i migdia i s’han fet amb l’objectiu d’adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars. El canvi es farà efectiu el proper dilluns 17 de maig. 

En aquest sentit, les sortides d’Entrepins de les 07:41, 8:45 i 9:45 h s’avancen a les 07:20, les 08:20 i les 9:32 h, respectivament. D’aquesta manera, la freqüència de pas permet l’arribada a temps als centres escolars que obren a les 8:00, les 9:00 i les 10:00 hores. 

En sentit contrari, també es modifiquen algunes sortides des del Passeig de les Palmeres per tal que els usuaris tinguin temps suficient d’arribar a la parada un cop acabades les classes.  Els autobusos que surten ara a les 14:38 i a les 17:03 es retarden fins les 14:40 i les 17:20 h, respectivament.  

Segons Jordi Fortuny, el transport públic municipal “és un servei ciutadà i hem de garantir que s’adapta a les necessitats de la població per tal d’oferir la màxima qualitat possible”.  

La modificació de la L13 sorgeix després d’una reunió entre la Federació de Veïns de Llevant i els responsables de l’EMT, on es va exposar la necessitat d’adaptar la línia a les condicions d’ús dels veïns i veïnes de la zona, principals usuaris de la mateixa. 

Segells de reconeixement d’administració oberta