Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 A partir del dissabte 12 de març els servei de l'EMT de dissabtes i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge

A partir del dissabte 12 de març els servei de l'EMT de dissabtes i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge

A partir del dissabte 12 de març els servei de l'EMT de dissabtes i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge

Aquest cap de setmana, les línies L-21 i L-23 queden cancel·lades
A partir del dissabte 12 de març els servei de l'EMT de dissabtes i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge Foto: Isaias Mena.
11/03/2022

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) segueix treballant intensament per minimitzar l'impacte de la conjuntura de baixes actuals, fent una redistribució de les freqüències amb els recursos humans disponibles. 

A partir del dissabte 12 de març, els serveis de dissabtes i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge. Funcionaran els horaris adaptats a les freqüències del diumenge en totes les línies amb les excepcions que tot seguit es detallen: 

  • L-13 i L-55 à Servei exclusivament a la demanda a totes les parades. Si es vol que el bus reculli algú en una parada, cal trucar al número de telèfon 671 008 219 amb suficient antelació. El compliment de l'horari previst queda supeditat al temps de resposta del servei. 
  • L-21 i L-23 à Sense servei tot el cap de setmana. 
  • L-22 (Sentit Nàutic) à Funcionaran els horaris de diumenge, amb la possibilitat d’arribar a l’estació de trens de RENFE si hi ha usuaris que ho sol·licitin. Si es vol que el bus s'apropi a l’estació de trens de RENFE caldrà que un cop arribat al final de línia (parada El Serrallo) es demani personalment al conductor allargar el recorregut fins a l’estació de trens. 
  • L-71, L-72 i L-73 (Serveis Nocturns) à Funciona amb normalitat.
  • Especial Futbol à Sense servei. Línies alternatives L-8 (parada Estadi), L-11 i L-12 (parada Arrabassada). 

En paraules de Jordi Fortuny, president de l'EMT: "Lamentem molt les incidències produïdes arran d'aquesta conjuntura sobrevinguda". I afegeix: "Agraeixo la paciència de les persones usuàries, que són les principals afectades per aquesta situació inusual".  

Després de les cinc noves incorporacions que realitzades el passat dia 9 de març, l'EMT segueix treballant en la incorporació de nous conductors i conductores, que ajudin a minimitzar l'impacte que les baixes han generat en el servei i al restabliment de la normalitat en les freqüències de pas dels autobusos. 

Consulteu totes les incidències actualitzades al web de l'EMT. 

Segells de reconeixement d'administració oberta