Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Afectacions al trànsit per la retirada del pal elèctric del passeig Torroja

Afectacions al trànsit per la retirada del pal elèctric del passeig Torroja

Afectacions al trànsit per la retirada del pal elèctric del passeig Torroja

Aquest dimecres s'hi farà un primer tall i després de Setmana Santa continuaran les restriccions
Afectacions al trànsit per la retirada del pal elèctric del passeig Torroja Foto: Google Maps.
12/04/2022

Aquest dilluns han començat els primers treballs preliminars d’Endesa per tal de retirar el pal elèctric que envaeix part del carril de pujada del passeig Torroja. Per executar aquesta obra s’han programat diferents afectacions al trànsit. El conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, ha explicat que “des de l’Ajuntament hem treballat conjuntament amb Endesa perquè aquest canvi sigui una realitat. Per fi podrem eliminar la torre elèctrica del passeig Torroja que suposava un entrebanc a la mobilitat”. I afegeix: “Agraeixo la feinada que han fet els tècnics de Mobilitat, Enginyeria Industrial, així com Endesa i el col·legi Sant Pau”. 

Les afectacions al trànsit seran de tres tipus:

  • Aquest dimecres es farà un tall temporal del passeig de Torroja per fer l’aprovisionament de material, davant del col·legi Sant Pau, i posteriorment es reobrirà al trànsit.
  • Del 19 al 25 d’abril el passeig serà d’un únic sentit de circulació, de baixada, des del passeig Sant Antoni, direcció Maria Cristina.
  • Finalment del 25 d’abril a 30 de maig el tall serà total. Des del passeig de Sant Antoni es podrà arribar al pàrquing de Torroja i des de la plaça Prefecte Cabré es desviarà el trànsit direcció Cementiri/Escultor Verderol.  

Endesa ha iniciat aquesta setmana les obres de reforma al passeig de Torroja, que han de permetre, entre d’altres, la retirada d’una de les torres que es troba al mateix passeig. La companyia té previst instal·lar un nou centre de transformació i estendre un nou tram de línia soterrada, fet que permetrà retirar aquesta infraestructura així com 500 metres de cablejat aeri. 

Segells de reconeixement d'administració oberta