Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Aquest cap de setmana les línies L-21 i L-23 de l'EMT queden cancel·lades

Aquest cap de setmana les línies L-21 i L-23 de l'EMT queden cancel·lades

Aquest cap de setmana les línies L-21 i L-23 de l'EMT queden cancel·lades

A causa de les incidències en el servei, els caps de setmana i festius es mantenen les freqüències de diumenge
 Aquest cap de setmana les línies L-21 i L-23 de l'EMT queden cancel·lades Foto: Isaias Mena.
25/03/2022

D’ençà el dissabte 12 de març, els serveis de dissabtes, diumenges i festius adapten els seus horaris a les freqüències del diumenge.

Amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de les incidències esdevingues, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) està realitzant una redistribució dels recursos humans disponibles per tal de cobrir el màxim de freqüències possibles.  

Els horaris adaptats a les freqüències del diumenge funcionaran en totes les línies amb les excepcions que tot seguit es detallen: 

  • L-13 i L-55: servei exclusivament a la demanda a totes les parades. Si es vol que el bus reculli algú en una parada, cal trucar al número de telèfon 671 008 219 amb suficient antelació. El compliment de l'horari previst queda supeditat al temps de resposta del servei. 
  • L-21 i L-23: Sense servei tot el cap de setmana. 
  • L-5: Veurà afectades les seves frequencies horàries a partir de les 13.57 h. 
  • L-22: Funcionaran els horaris de diumenge, amb la possibilitat d’arribar a l’estació de trens de RENFE si hi ha usuaris que ho sol·icitin. Si es vol que el bus s’apropi a l’estació de trens de RENFE, caldrà demanar-ho personalment al conductor. 
  • En el cas que algun usuari del barri del Port desitgi anar al centre caldrà que truqui al telèfon 671 008 219 amb suficient antelació.
  • L-71, L-72 i L-73 (Serveis Nocturns): Funciona amb normalitat. 
  • Especial Futbol: Sense servei. Línies alternatives L-8 (parada Estadi), L-11 i L12 (parada Arrabassada). 

Consulteu les incidències actualtizades al web de l'EMT.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta