Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Aquest divendres tornarà a estar operativa la parada Institut de la línia L6

Aquest divendres tornarà a estar operativa la parada Institut de la línia L6

Aquest divendres tornarà a estar operativa la parada Institut de la línia L6

També entrarà en funcionament el carril bus ubicat al carrer Siurana de Campclar
29/09/2022

Aquest divendres entra en funcionament el nou carril bus habilitat per l'Ajuntament de Tarragona i l'Empresa municipal de Transports al carrer Siurana de Campclar. Aquest carril permetrà als autobusos circular en sentit contrari als altres vehicles al carrer Riu Siurana. Amb aquest canvi, es manté l'esperit de la circulació i no se suprimeixen places d'aparcament, molt utilitzades pel professorat del centre educatiu. 

Així mateix, a partir de demà, 30 de setembre, tornarà a estar operativa la parada Institut de la línia 6 en sentit Sant Pere i Sant Pau, ubicada al mateix lloc que havia estat anteriorment: rambla Ponent davant de l'Institut de Campclar. 

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, manifesta: "Des de l'Ajuntament de Tarragona, amb un esperit de millora constant, fem un exercici d'escolta de les necessitats i peticions dels ciutadans i ciutadanes per aplicar aquells canvis que, després de diferents estudis tècnics, ens ajudin a millorar el nostre servei". 

Segells de reconeixement d'administració oberta