Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Aquest matí 55 autobusos de l'EMT s'han vist afectats per la pintada de retrovisors amb pintura negra

Aquest matí 55 autobusos de l'EMT s'han vist afectats per la pintada de retrovisors amb pintura negra

Aquest matí 55 autobusos de l'EMT s'han vist afectats per la pintada de retrovisors amb pintura negra

Els fets han provocat endarreriments en els serveis mínims fixats per a la jornada de vaga d'avui
Aquest matí 55 autobusos de l'EMT s'han vist afectats per la pintada de retrovisors amb pintura negra Foto: Isaias Mena.
07/04/2022
Aquest matí 55 autobusos, que es trobaven dins de les cotxeres preparats per a cobrir els serveis mínims, s'han vist afectats per la pintada dels retrovisors amb pintura negra, la qual cosa impossibilitava una conducció segura. Aquest fet ha provocat endarreriments en els serveis mínims fixats pel departament d'empresa i treball de la Generalitat de Catalunya entre les 6 i les 8.15  h. A hores d'ara els serveis mínims es troben restablerts i funcionant dintre dels horaris programats.
 
Per altra banda, els autobusos en el seu recorregut per la ciutat, han patit tirades d'ous, a Sant Salvador i al vial de Tarradellas fet que ha provocat que els autobusos haguessin de tornar a cotxeres per la seva neteja, agreujant així els endarreriments en els serveis mínims. 
 
Els fets esdevinguts són molt greus, donat que posen en risc la seguretat tant de les persones usuàries del servei com dels conductors i conductores. En aquest sentit, l'EMT recorda que els Serveis Mínims fixats són d'obligat compliment i que es treballa per garantir tant el dret a vaga, com el dret dels usuaris de disposar d'uns mínims que garanteixin el compliment del servei públic que té encomanada l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta