Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Dispositiu especial de trànsit i altres informacions d'interès per la festivitat de Tots Sants

Dispositiu especial de trànsit i altres informacions d'interès per la festivitat de Tots Sants

Dispositiu especial de trànsit i altres informacions d'interès per la festivitat de Tots Sants

El pàrquing dissuasiu estarà disponible i s’ampliarà amb les zones laterals més properes al cementiri
28/10/2022

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Tarragona informa del dispositiu especial de trànsit desplegat per la Guàrdia Urbana, l’horari del Cementiri, així com les informacions referents a la venda de flors i les parades de castanyes. 

Dispositiu especial de trànsit

La Guàrdia Urbana ha preparat un dispositiu per regular el trànsit de manera fixa als accessos del cementiri amb motiu de Tots Sants, durant tota la setmana i fins al dia 2 de novembre inclòs. Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte a l’ordenació normal. 

L’aparcament de vehicles davant del cementiri s’habilitarà enguany per a passatgers amb mobilitat reduïda, taxis i per descàrrega de persones d’edat avançada. El pàrquing dissuasiu estarà disponible i s’ampliarà amb les zones laterals més properes al cementiri, com altres anys. I a més enguany es comptarà amb l’increment d’aparcament amb la nova zona taronja del pas inferior de l’autovia.  

Horari del cementiri

Tots els dies fins al 2 de novembre de 9 a 18 h. 

Venda de flors i castanyes

Des del dimecres 26 d’octubre i fins al 2 de novembre, les persones que s’acostin al cementiri poden comprar flors a les parades ubicades a l’explanada ubicada just davant del recinte. Després del procés de sol·licituds, set parades han estat autoritzades per l’Ajuntament per a la venda de flors durant aquests dies, en horari de 9 a 18 h. 

En el cas de la cocció i venda de castanyes, l’Ajuntament havia posat a disposició una sèrie d’espais perquè centres docents i d’educació especial, entitats i alumnes amb l’autorització corresponent del seu centre, poguessin vendre castanyes. Finalment, després del procés de presentació d’instàncies, 12 sol·licituds correctament presentades per optar a una de les ubicacions aprovades han obtingut el permís respectant el rigorós ordre d’admissió i anotació i les opcions d’ubicació escollides. 

El permís de les 12 parades de castanyes té vigència des de dimecres i fins al 6 de novembre i es podrà fer l’activitat de 10 a 21 h. La ubicació de cadascuna de les parades es pot consultar a la Seu Electrònica municipal.

Reforç servei autobusos municipals

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) reforça les freqüències de pas de la línia L-6, amb motiu de la festivitat de Tots Sants per donar servei ampliat a aquells ciutadans i ciutadanes que es vulguin desplaçar al cementiri.  

El servei ampliat es realitzarà des del dia 29 d’octubre i fins al dia 1 de novembre, en el seu recorregut des de les parades de Pere Martell cap al Cementiri (parada Aqüeducte) i de tornada des del Cementiri fins a la pl. Imperial Tàrraco. 

Es recomana, també, fer servir la línia L-21 amb parada al “Dissuasiu Cementiri”.  

Consulteu la informació actualitzada de líniques i freqüències al web de l'EMT o a l'app EMTetmou.

Segells de reconeixement d'administració oberta