Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 El carrer que uneix Cala Romana i Boscos passa a tenir només un sentit de circulació

El carrer que uneix Cala Romana i Boscos passa a tenir només un sentit de circulació

El carrer que uneix Cala Romana i Boscos passa a tenir només un sentit de circulació

Xavier Puig: “L’Ajuntament dona resposta a una petició històrica del veïnat de Cala Romana i millora la seguretat vial a la zona”
22/12/2022

A partir d’avui 22 de desembre, el carrer que uneix Cala Romana i Boscos serà només d’un sentit, concretament el de baixada. “L’Ajuntament de Tarragona dona resposta a una petició històrica de l’Associació de Veïns de Cala Romana, tant de la junta actual com de l’anterior, i millora d’aquesta manera la seguretat vial a la zona”, explica el conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, qui ha informat a més que l’actuació compta amb el vistiplau de l’Associació de Veïns de Boscos de Tarragona.

La finalitat de deixar només un sentit de circulació en aquest carrer, segons explica el conseller, és “evitar un trànsit no residencial per Cala Romana i afavorir que Boscos tingui una sortida que permeti evacuar”. “Aquesta intervenció –continua— persegueix garantir la seguretat d’un carrer accidentògen, de la mateixa manera que es va fer en la intersecció de la N340 amb l’entrada al barri”.

“Amb el semàfor de Cala Romana –conclou Puig—  perdia sentit fer ús d’aquest pas, però encara s’utilitzava i generava inseguretat perquè era un carrer estret en doble sentit on els cotxes corrien excessivament: ara les entrades i les sortides dels barris queden més delimitades i segures”.

Segells de reconeixement d'administració oberta