Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 El tram final del passeig de la Independència recuperarà els dos carrils de sortida

El tram final del passeig de la Independència recuperarà els dos carrils de sortida

El tram final del passeig de la Independència recuperarà els dos carrils de sortida

Després d’escoltar la ciutadania i comprovats els problemes generats per 17 places d’aparcament dissuasiu, es retirarà aquesta part de la zona taronja a tocar amb Ramón y Cajal
El tram final del passeig de la Independència recuperarà els dos carrils de sortida Imatge de l'aparcament dissuasiu a la zona que es manté. Foto: Tjerk van der Meulen.
15/11/2022

L’Ajuntament de Tarragona retirarà les 17 places d’aparcament dissuasiu ubicades al passeig de la Independència a tocar amb l’avinguda Ramón y Cajal, i que havien generat que a la sortida de Tarragona per aquest carrer es passés de dos a un carril. La resta d’aparcaments dissuasius del passeig de la Independència es mantenen, garantint així que s’avança cap a l’objectiu de disminuir el trànsit rodat al centre.

La decisió arriba després que el consistori hagi atès les reclamacions de la ciutadania respecte del trànsit de la zona i comprovades les retencions ocasionades per les 17 places d’aparcament en cordó i la conseqüent supressió d’un dels dos carrils de sortida cap a l’avinguda Ramón y Cajal.

En paraules del conseller de Mobilitat i Transports, Xavier Puig, “En la mobilitat, com amb el POUM, actuem en un procés d’escolta constant amb la ciutadania per ser flexibles en l’aplicació de les mesures per a la mobilitat sostenible i la millora de la qualitat de vida però determinats en l’objectiu de fer de Tarragona una ciutat més amable per a tothom. Amb aquest retoc, mantindrem una zona dissuasiva de la Tabacalera amb gairebé 200 places i eliminarem l’inconvenient de trànsit que s’havia creat”.

Segells de reconeixement d'administració oberta