Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Els treballadors de l'EMT desconvoquen la vaga després de ratificar l'acord entre l'empresa i el comitè de vaga

Els treballadors de l'EMT desconvoquen la vaga després de ratificar l'acord entre l'empresa i el comitè de vaga

Els treballadors de l'EMT desconvoquen la vaga després de ratificar l'acord entre l'empresa i el comitè de vaga

El pacte inclou explorar la definició d'una estructura de plantilla i un sistema retributiu sotmès al control previ de la legalitat vigent.
Els treballadors de l'EMT desconvoquen la vaga després de ratificar l'acord entre l'empresa i el comitè de vaga Imatge d'arxiu d'un dels autobusos de l'EMT.
17/04/2022

L'acord, al qual van arribar dimarts, l'empresa i el comitè de vaga, ha estat ratificat en l'assemblea de treballadors i treballadores, que han desconvocat la vaga prevista per la pròxima setmana.

Jordi Fortuny, president de l'EMT, celebra que "els treballadors i treballadores hagin ratificat l'acord i desconvocat la vaga. Sempre que s'arriba a un acord, guanyen els treballadors, guanya la ciutadania, guanya l'empresa, i en definitiva, guanya Tarragona".

Després de l'important procés mediador que hem estat treballant durant aquestes últimes setmanes, acompanyats pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, d'on han sorgit diferents acords sobre les instal·lacions, als quals l'empresa havia accedit des d'un principi; i l'acord d'explorar la definició d'una estructura de plantilla i un sistema retributiu sotmès al control previ de la legalitat vigent.

Finalment, ambdues parts també han acordat la represa immediata de la negociació del Conveni col·lectiu amb el compromís de concloure les negociacions abans de finalitzar l'any.

Segells de reconeixement d'administració oberta