Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Inici de la següent fase de l'obra de la nova rotonda d'Icomar

Inici de la següent fase de l'obra de la nova rotonda d'Icomar

Inici de la següent fase de l'obra de la nova rotonda d'Icomar

Els treballs obligaran a tallar la circulació en el costat de muntanya fins a finals d'agost
08/07/2022

El proper dilluns 11 de juliol s’iniciarà una nova fase de les obres de la nova rotonda a Icomar. Aquesta fase implicarà obrir el trànsit al costat mar, a la vegada que s’inicien els treballs al costat muntanya, i per tant, que es talla la circulació en aquest costat. Es preveu que aquests treballs finalitzin les últimes setmanes d’agost. Durant aquest temps es mantindran els passos de zebra provisionals en els dos extrems de l’obra, per permetre la permeabilitat del vianant.  

Durant aquesta nova fase de l’obra, s’habilitarà un únic vial de sortida de Tarragona per la N-340 i un altre en sentit entrada cap al centre de la ciutat per la carretera vella de València, la qual al costat del pont de la A-27 es manté tancada en direcció València. 

Una nova rotonda per millorar els accessos al barri d’Icomar 

L’obra millorarà els accessos al barri d’Icomar i alleugerirà les incidències de trànsit, generant un trànsit més fluït en aquest punt, en què conflueixen la N-340A i la N-340B, així com l’accés al Port i al Polígon Francolí, on s’ubicaran les futures instal·lacions de Bricomart. Amb aquesta actuació, també busca dignificar l'entrada de Tarragona per Ponent i generar millors voreres pels vianants a la N340.  

Les obres tenen un pressupost d’execució superior al milió d’euros i un termini d’execució previst d’uns sis mesos. 

Consulteu el mapa amb el detall de les afectacions per la construcció de la nova rotonda (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta