Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 La segona jornada de vaga a l'EMT ha cobert els serveis mínims sense incidències

La segona jornada de vaga a l'EMT ha cobert els serveis mínims sense incidències

La segona jornada de vaga a l'EMT ha cobert els serveis mínims sense incidències

Durant la segona jornada de vaga el seguiment dels treballadors i treballadores de l'EMT ha tornat a ser desigual
La segona jornada de vaga a l'EMT ha cobert els serveis mínims sense incidències Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT. Foto: Isaías Mena.
24/03/2022

Les aturades parcials, convocades pel comitè d'empresa i dirigides a tot el personal l'EMT, han tingut un seguiment total del 30% de la plantilla, amb una especial repercussió en el col·lectiu de conductors i conductores, on s'ha secundat la vaga en un 100%.

Durant les parades previstes, a les franges horàries de 10 a 12 h del matí i de 16 a 18 h de la tarda, els serveis mínims essencials s’han cobert amb normalitat. Els serveis mínims han cobert amb normalitat el 33% de les freqüències en horari de matí i el 66% durant les aturades en horari de tarda. A la vaga se li sumen algunes incidències horàries puntuals esdevingudes de les baixes laborals.

El divendres es continuarà amb la taula de mediació. "Nosaltres continuarem negociant tots aquells punts reivindicatius que ens fa el comitè d'empresa", afirma Jordi Fortuny, president de l'EMT, i afegeix que "ha quedat palès que hem fet tots esforços possibles per demostrar la nostra voluntat de revertir la situació actual". En el que va de mes, s'ha realitzat la contractació de 10 nous conductors i conductores d'autobús, que han ajudat a minimitzar l'impacte de les incidències horàries, i s'ha obert una nova convocatòria pública per a l'ampliació de la borsa de treball de conductors i conductores de l'EMT. 

L'Empresa Municipal de transports ha obert tot just avui el procés de selecció per l'ampliació de la borsa de conductors i conductores. Una convocatòria pública que romandrà oberta des del dia 24 de març fins al dia 6 d’abril, ambdós inclosos.

Totes les persones interessades poden descarregar-se l’imprès de sol·licitud des de la pàgina web de I'EMT (emtanemambtu.cat) o, també, podran recollir-lo a les oficines de l’EMT.

Els tràmits es faran de forma presencial. Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació requerida a les bases, inclòs l'imprès per a la presentació a la convocatòria, a les oficines de l’EMT situades al carrer Pere Martell, 1, Estació d’Autobusos, despatx 16, CP 43001 de Tarragona, en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

Segells de reconeixement d'administració oberta