Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 La setmana vinent s'inicia la instal·lació de la grua de Ca l'Agapito

La setmana vinent s'inicia la instal·lació de la grua de Ca l'Agapito

La setmana vinent s'inicia la instal·lació de la grua de Ca l'Agapito

Es produiran talls de trànsit puntuals i canvis de circulació, així com restriccions per als vianants a la plaça del Pallol
15/07/2022

Amb motiu de l’inici de la instal·lació de la grua el proper dilluns 18 de juliol a la plaça del Pallol, per a la continuació de les obres de restauració de Ca l’Agapito, està prevista una afectació del trànsit i de la circulació de vianants en aquest punt de la Part Alta. 

D’una banda, a partir de dilluns, la circulació de vianants estarà senyalitzada amb una sèrie de restriccions de seguretat a la mateixa plaça.

D’altra banda, durant el dilluns 18 de juliol de les 8 a les 18 h, es produiran talls puntuals de circulació, establerts pels encarregats de l’obra, i s’informarà als vehicles de la vigència de la restricció i els passos alternatius a la plaça Sant Joan i al portal del Roser. El piló del Pla de la Seu quedarà desactivat per garantir la sortida dels residents d’aquesta zona. El mateix es farà amb les pilones del Portal del Roser i Merceria. La Guàrdia Urbana estarà regulant el trànsit d’aquesta zona i dels carrers Rere Sant Domènech i Major, perquè en algun tram hauran de permetre la doble circulació, ja que alguns veïns es veuran afectats. L’endemà dimarts 19 es recuperarà la circulació normal de la zona.

La instal·lació de la grua  

Amb aquest nou pas es reprenen les obres de la primera fase de restauració de Ca l’Agapito, que comprèn la recuperació estructural de la volta romana i restauració de la façana de la plaça del Pallol de l’edifici del beateri de Sant Domènech.  

Així doncs es podrà finalitzar la rehabilitació estructural i eliminació de patologies constructives de la volta romana, tant en planta baixa com en plantes superiors, així com la consolidació estructural i restauració parcial de les diferents façanes que donen a la plaça Pallol. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta