Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament executa un nou projecte dels pressupostos participatius amb la millora de la senyalització horitzontal a la zona Nord

L'Ajuntament executa un nou projecte dels pressupostos participatius amb la millora de la senyalització horitzontal a la zona Nord

L'Ajuntament executa un nou projecte dels pressupostos participatius amb la millora de la senyalització horitzontal a la zona Nord

La intervenció es realitza a passos de vianants i marques de cediu el pas i stop de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador
L'Ajuntament executa un nou projecte dels pressupostos participatius amb la millora de la senyalització horitzontal a la zona Nord Foto: Tjerk van der Meulen.
23/06/2022

Les conselleries de Districtes i Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona duen a terme treballs de senyalització de passos de vianants així com altres simbologies a diferents indrets dels barris de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.    

Aquests treballs s’emmarquen dins d’un dels 18 projectes guanyadors dels pressupostos participatius de 2021, l’objecte del qual és la millora en la senyalització horitzontal de la zona Nord de la ciutat.  

Tal com ha explicat la consellera de Districtes, Paula Varas, “amb aquesta intervenció aconseguim la millora del barri proposada per la ciutadania mateixa fruit d’un procés participatiu i exercici d’anàlisi amb la comunitat”.      

Per la seva banda, el conseller de Mobilitat, Xavier Puig, ha destacat “la importància del treball conjunt i transversal entre les conselleries de Mobilitat, Districtes, el Departament de Contractació així com amb les Associacions de Veïns, veritables motors de la millora”. 

En total, es tracta de la senyalització amb pintura d’uns 40 passos de vianants entre nous i ja existents, 12 senyalitzacions de cediu el pas i 8 d’stop així com altres simbologies. Tots ells es localitzen a Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i també a la zona de la Muntanyeta. La intervenció també inclou la senyalització de zones de “petó i adeu” a l’avinguda Sant Salvador.  

Els treballs en conjunt representen un total de 1.900 m² i un cost de 19.950 €. La durada estimada de les obres serà de 2 setmanes.   

Segells de reconeixement d'administració oberta