Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 L'EMT activa els serveis mínims durant les jornades de vaga dels dies 5 i 7 d'abril

L'EMT activa els serveis mínims durant les jornades de vaga dels dies 5 i 7 d'abril

L'EMT activa els serveis mínims durant les jornades de vaga dels dies 5 i 7 d'abril

Els horaris s'adaptaran a les freqüències de diumenge i l'oferta d'autobusos serà gairebé la meitat respecte un dia laborable ordinari
04/04/2022

Amb motiu de la vaga del personal de l’EMT convocada per representants del Comitè d’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona, S.A. per dimarts dia 5 d’abril i per dijous 7 d’abril de 2022, es modifica el servei d'autobús urbà.

El Departament d'Empresa i treball de la Generalitat de Catalunya ha establert que, amb caràcter general, els serveis mínims siguin del 33 % del servei en hores vall i del 66 % dels serveis en hores puntes, donant l'opció a l'empresa a establir una distribució irregular del servei de forma que, en còmput global, no superi els percentatges indicats.

Per aquesta raó el servei partirà de l'horari de diumenge, que ja significa de partida una reducció de fins al 50 % de l'oferta, a la qual caldrà afegir reduccions addicionals del servei durant les franges horàries de 9 a 11.30 h i de 19 a 20.30 h.

Durant aquests dos dies el servei adaptarà els seus horaris a les freqüències de diumenge. Funcionaran els horaris adaptats a les freqüències del diumenge en totes les línies amb les particularitats que tot seguit es detallen:

  • L-13 i L-55: Funcionaran sense haver de sol·licitar el servei a la demanda.
  • L-3 i L-30: En funcionar amb horari de diumenge, la línia L-30 no estarà en servei, oferint-se com a línia alternativa la L-3.
  • L-41 i L-42: D’altra banda, es complementarà el servei de la L-41 i de la L-42 amb amb nous serveis, que es poden consultar al web de l'EMT.

Tot i tractar-se de serveis mínims, i davant possibles incidents durant la jornada laboral, els usuaris hauran de tenir en compte que es poden produir anomalies i/o variacions que interfereixin en el bon funcionament dels serveis mínim decretats i modifiquin els horaris proposats.

Podeu consultar els horaris al web de l’EMT, app i telèfon d’informació 900 365 114.

Segells de reconeixement d'administració oberta