Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 L'EMT informa dels canvis horaris durant el cap de setmana

L'EMT informa dels canvis horaris durant el cap de setmana

L'EMT informa dels canvis horaris durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana, les línies L-21 i L-23 queden cancel·lades
L'EMT informa dels canvis horaris durant el cap de setmana Foto: Isaias Mena.
18/03/2022

L'Empresa Municipal de Transports continua treballant intensament per minimitzar l'impacte de la conjuntura de baixes actuals, fent una redistribució de les freqüències amb els recursos humans disponibles.

Es recorda que des del del dissabte 12 de març els serveis de dissabtes, diumenges i festius adaptaran els seus horaris a les freqüències del diumenge

Aquest cap de setmana funcionaran els horaris adaptats a les freqüències del diumenge en totes les línies amb les excepcions que tot seguit es detallen:

  • L-13 i L-55: servei exclusivament a la demanda a totes les parades. Si es vol que el bus reculli algú en una parada, cal trucar al número detelèfon 671 008 219 amb suficient antelació. El compliment de l'horari previst queda supeditat al temps de resposta del servei.
  • L-21 i L-23 : Sense servei tot el cap de setmana.
  • L-22 (Sentit Nàutic): funcionaran els horaris de diumenge, amb la possibilitat d’arribar a l’estació de trens de RENFE si hi ha usuaris que ho sol·licitin. Si es vol que el bus s'apropi a l’estació de trens de RENFE caldrà demanar-ho personalment al conductor. 
  • L-71, L-72 i L-73 (serveis nocturns): funcionen amb normalitat.
Segells de reconeixement d'administració oberta