Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 L'EMT inicia els tràmits per a la contractació de set nous conductors i conductores

L'EMT inicia els tràmits per a la contractació de set nous conductors i conductores

L'EMT inicia els tràmits per a la contractació de set nous conductors i conductores

Amb aquestes noves incorporacions, que se sumen als 17 conductors i conductores contractats durant els mesos de març i abril, la plantilla d’agents s’amplia en 168.
L'EMT inicia els tràmits  per a la contractació de set nous conductors i conductores Foto: Isaías Mena
31/08/2022

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) posa en marxa els tràmits per a la incorporació de 7 nous agents únics, procedents de la borsa de treball. Amb aquestes noves incorporacions, que se sumen als 17 conductors i conductores contractats durant els mesos de març i abril, la plantilla  d’agents s’amplia en 168. Una xifra que neix de l’estudi fet per la gerència de l’EMT que marca l’estàndard de servei, realitzat en el marc dels acords amb els representants dels treballadors i treballadores.  

L’informe sobre l’estàndard de servei de transport públic urbà posa les bases del què, des d’un punt de vista tècnic, ha de ser el full de ruta d’actuació i recursos del servei per als propers anys. 

D’altra banda, també s’ha avançat en les demandes incloses als acords entre l’empresa i els representants dels treballadors, com la millora de les instal·lacions de l’EMT; així mateix, en el marc del conveni col·lectiu, s’està treballant la millora de condicions de ITL (incapacitat temporal).  

Jordi Fortuny, president de L’EMT: “queda palès que s’estan fent passes endavant per arribar al màxim dels acords dins dels marges que la llei permet a l’empresa”  i afegeix, “l’estàndard de servei és un document que ens ajudarà a iniciar tots els tràmits burocràtics necessaris per poder fer una ampliació de la taxa de reposició”.  

Així mateix, destaca Jordi Fortuny, “la legislació que emana des de l’administració central és cada vegada més estricta amb la contractació. Els pressupostos generals ens limiten la capacitat de contractació de personal estructural. Cal fer un esforç de definició per aconseguir els mínims necessaris per donar el servei amb la qualitat que requereix”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta