Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2022 Ricomà: "El nou Camí de la Coma canvia totalment la connectivitat de Bonavista i Buenos Aires"

Ricomà: "El nou Camí de la Coma canvia totalment la connectivitat de Bonavista i Buenos Aires"

Ricomà: "El nou Camí de la Coma canvia totalment la connectivitat de Bonavista i Buenos Aires"

Quan finalitzin les obres del PP-10 també s’obrirà la connexió amb Campclar
09/02/2022

Aquest dimecres s’ha obert al trànsit el renovat camí de la Coma, una via més segura que millora substancialment la connexió de Bonavista amb la rotonda de la T-11. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà ha destacat que “aquest vial que canvia totalment la connectivitat de Bonavista i Buenos Aires”. Ricomà ha explicat que “es genera una important millora de la mobilitat ja que veníem d’un vial petit i estret” i ha afegit que es tracta “d’una inversió d’aproximadament un milió d’euros, que canvia la fisonomia i la connectivitat del barri i que suposarà un benefici en molts aspectes com l’activitat comercial, especialment del Mercat de Bonavista”. 

La connexió té una longitud aproximada d’un quilòmetre de distancia, i enllaça de la T-11 amb un vial de 4 carrils que arriben a una nova rotonda en la qual es generen dos carrils dos cap a Bonavista i dos cap a Buenos Aires. Quan finalitzin les obres del Pla Parcial 10 també entraran en funcionament 2 carrils més que uniran Bonavista i Buenos Aires amb Campclar a través de l’avinguda Josep Maria Recasens.  

Pla Parcial 10 

El conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, ha explicat que està previst que “en qüestió de setmanes està previst que finalitzin les obres d’urbanització del PP-10”.  

El sector PP-10 està ubicat a tocar de la T-11, l’autovia de Reus, i s’hi construiran 1.200 habitatges, dels quals 400 es destinaran a lloguer social. Ten Brinke hi instal·larà un centre comercial. La urbanització d’aquest sector de la ciutat permetrà relligar els barris de Ponent.  

Segells de reconeixement d'administració oberta