Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Aquest dissabte es desmuntarà la grua de Ca l'Agapito

Aquest dissabte es desmuntarà la grua de Ca l'Agapito

Aquest dissabte es desmuntarà la grua de Ca l'Agapito

S'inicia així el tram final dels treballs que culminaran amb la repavimentació de la zona de la plaça del Pallol annexa a l'entrada a la volta romana
Aquest dissabte es desmuntarà la grua de Ca l'Agapito Regulació especial de trànsit a la Part Alta el dissabte 27 de maig
26/05/2023

Aquest dissabte dia 27 de maig durant tot el dia es duran a terme els treballs de desmuntatge de la grua corresponent a les obres de Ca l'Agapito. S'inicia així el tram final d’aquests treballs, que culminaran amb la repavimentació de la zona de la plaça del Pallol annexa a l'entrada a la volta romana, on es projecta el video-mapping de Tàrraco. 

Per a aquesta intervenció està previst un dispositiu especial de circulació de vehicles, degudament senyalitzat, així com restriccions del pas de vianants, per motius de seguretat, també amb prèvia senyalització. 

Pel que fa al trànsit, doncs, es produiran talls puntuals de circulació, establerts pels encarregats de l’obra, i s’informarà als vehicles de la vigència de la restricció i els passos alternatius als diferents punts de la Part Alta (adjuntem plànol).

Les visites al vídeo-mapping de la Volta del Pallol romandran aturades des del divendres 26 de maig i fins al 16 de juny, amb motiu tant del desmuntatge de la grua com dels treballs de pavimentació final.  

Segells de reconeixement d'administració oberta