Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Aquesta setmana comencen els treballs d'adequació de noves zones regulades per a residents a la zona de Joan XXIII

Aquesta setmana comencen els treballs d'adequació de noves zones regulades per a residents a la zona de Joan XXIII

Aquesta setmana comencen els treballs d'adequació de noves zones regulades per a residents a la zona de Joan XXIII

El pàrquing dissuasiu de Guillem Olivé comptarà amb 388 places i es posarà en marxa el pròxim dimecres 13 desembre
Aquesta setmana comencen els treballs d'adequació de noves zones regulades per a residents a la zona de Joan XXIII Imatge d'arxiu de l'entorn de l'hospital Joan XXIII. Foto: Marc Colilla.
04/12/2023

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha inicia aquesta setmana una intervenció tècnica d'adequació dels carrers de la zona de Joan XXIII,  per ubicar una nova zona verda regulada d’estacionament de vehicles per a residents, que està previst que entri en funcionament durant el mes de febrer del 2024.

Els carrers on es treballarà són els següents: Jaume Vidal i Alcover, Guillem Oliver, Artur Bladé, Aurèlia Capmany, Pont i Gol, Ramon i Nogués, Ernest Vilches, Josep M Terrassa, Joan Pau II, P M Alomà, Maternitat d’Elna, Jose P Vives i Salas, Francolí / Joan Salvat, Arquebisbe R Torrudella, Joan Ruiz i Porta, Macià Mallol, Rossa Venes, plaça Joan Miró, Ramon Nin, Goya, Roig de Bergadà, Covadonga, Josep M Terrassa, Pau Claris i Joan B Plana.

La consellera de Mobilitat i presidenta de l’Empresa Municipal de Transports, Sonia Orts, destaca: “Duem a terme aquesta actuació amb l’objectiu d’afavorir la rotació dels vehicles i facilitar l’aparcament del veïnat de la zona de Joan XXIII. Ens hem reunit prèviament a les associacions veïnals per tal de facilitar la informació dels inicis dels treballs.” Tanmateix, la presidenta de l’EMT comenta que “per tal que els residents puguin sol·licitar el distintiu d’aparcament en zona verda, s’informarà amb antelació als veïns i veïnes sobre la data concreta d’inici de funcionament de la nova zona regulada”.

L'adequació s’iniciarà aquesta setmana, en funció de la situació meteorològica, i s’incrementaran 1.125 places d’aparcament de la zona verda al voltant de la zona Joan XXIII.

Pàrquing dissuasiu de Guillem Olivé amb 388 places

El nou aparcament dissuasiu al carrer de Guillem Olivé, just darrere de l’Escola Tarragona i l’Hospital Joan XXIII serà una realitat a partir del pròxim dimecres 13 de desembre. 

Amb la seva posada en marxa se sumen 388 places de zona taronja en 1,5 hectàrees de superfície.  

D’altra banda, durant el primer semestre del 2024 estan previstos els treballs d’adequació de zones verdes regulades per a residents al sector Arrabassada, Llevant, la zona de platges i el sector nord.  

Segells de reconeixement d'administració oberta