Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Es reuneix el Consell de la Mobilitat

Es reuneix el Consell de la Mobilitat

Es reuneix el Consell de la Mobilitat

S'hi va presentar el treball de diagnosi del futur Pla de Mobilitat de la ciutat
29/11/2023

Ahir dimarts 28 de novembre, l’Ajuntament de Tarragona, a través de l’àrea de Mobilitat, va convocar el Consell de la Mobilitat per primera vegada amb el nou govern, ja que no es feia des del març del 2021. La consellera de Mobilitat, Sonia Orts, i el conseller de Territori, Nacho García, van donar la benvinguda i agrair als assistents, la majoria entitats de la ciutat i agents del sector i seguidament es va desenvolupar la presentació.  

D’una banda es va presentar el treball de diagnosi de la situació actual del Pla de Mobilitat (PMUS), que amb la incorporació d’un pla de participació i la seva aprovació definitiva, vol ser el Pla que marqui les prioritats a seguir a la ciutat en els propers 5 anys. 

Així mateix també es van apuntar les línies principals del que ha de ser el projecte de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) a Tarragona; una nova proposta de regulació d’aparcament que pretén crear nous sectors d’estacionament regulat, en la línia dels objectius de ZBE i finalment controlar, de manera regulada, les zones d’estacionament de càrrega i descàrrega.  

Segells de reconeixement d'administració oberta