Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 L'Empresa Municipal de Transports amplia la borsa de treball de conductors i conductores d'autobús

L'Empresa Municipal de Transports amplia la borsa de treball de conductors i conductores d'autobús

L'Empresa Municipal de Transports amplia la borsa de treball de conductors i conductores d'autobús

La segona ampliació de la borsa augmentarà els aspirants actuals per fer front a les necessitats de personal del servei de transport públic de la ciutat
L'Empresa Municipal de Transports amplia la borsa de treball de conductors i conductores d'autobús Foto: Isaias Mena.
12/04/2023

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha publicat el procés de selecció per a l’ampliació de la borsa de treball d’aspirants per la contractació laboral indefinida i temporal de places de conductors/es per l’Empresa Municipal de Transports. 

La convocatòria publicada al BOPT, romandrà oberta fins al dia 21 d’abril, ambdós inclosos.  

Totes les persones interessades poden descarregar-se l’imprès de sol·licitud des de la pàgina web de I'EMT o també podran recollir-lo a les oficines de l’EMT, al carrer Josepa Massanes, 14 de Tarragona. 

Els tràmits es faran de forma presencial. Els/les aspirants hauran de presentar tota la documentació requerida a les bases, inclòs l'imprès per a la presentació a la convocatòria, a les oficines de l’EMT, situades al carrer Josepa Massanes, 14. Horari d'atenció, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. 

Consulteu els detalls del procés de selecció al web de l'EMT.

Segells de reconeixement d'administració oberta