Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Recorreguts alternatius dels autobusos municipals amb motiu del pas de La Vuelta

Recorreguts alternatius dels autobusos municipals amb motiu del pas de La Vuelta

Recorreguts alternatius dels autobusos municipals amb motiu del pas de La Vuelta

Les Línies L5 i L85 que uneixen Sant Salvador amb el centre estaran totalment tallades, sense recorregut alternatiu, mentre duri la cursa
27/08/2023

Seguint les indicacions de mobilitat de la Guàrdia Urbana, els talls i trajectes alternatius de dimarts 29 d'agost començaran a partir de les 14 h (dues hores abans del previst inicialment) i finalitzaran a les 18 h, aproximadament. L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha previst recorreguts alternatius de les línies dels autobusos municipals.

L’EMT ha creat itineraris alternatius per donar el màxim de cobertura possible als usuaris i usuàries adaptant-se als talls de mobilitats durant el temps que duri el pas de la 4a etapa de l’esdeveniment esportiu. 

Atesa la impossibilitat de creuar la ciutat, les dues línies que vertebren la ciutat i que uneixen Ponent amb Llevant i amb Sant Pere i Sant Pau, passant pel centre, es partiran cadascuna en dos trossos i caldrà que els usuaris/es que vulguin anar de punta a punta de la línia facin transbordament al centre. 

Les línies que habitualment circulen per la Rambla Vella tindran recorregut alternatiu pel passeig Rafael Casanova per tal de poder connectar les dues parts de la ciutat, que d'altra forma quedarien aïllades. 

Les línies L5, L85, L21, L41 restaran sense servei fins que la Guàrdia Urbana restauri la normalitat del trànsit en el seu recorregut.  

Consulta el traçat de línies afectades i alternatives en aquest document

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta