Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Reunió de l'alcalde Viñuales amb la responsable de l'operadora Ouigo

Reunió de l'alcalde Viñuales amb la responsable de l'operadora Ouigo

Reunió de l'alcalde Viñuales amb la responsable de l'operadora Ouigo

L'empresa enllaça l'estació d'alta velocitat del Camp de Tarragona amb Madrid, Saragossa i Barcelona
19/10/2023

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, s’ha reunit aquesta tarda amb directora general de Ouigo España, Hélène Valenzuela, per conèixer de primera mà els projectes d’aquesta empresa que connecta l’estació del Camp de Tarragona amb Madrid, Saragossa i Barcelona. L’alcalde ha remarcat el paper d’aquest operador de trens d’alta velocitat i “la seva aposta per acostar l’alta velocitat a Tarragona, facilitant la mobilitat al territori. La seva implantació ha estat una gran avantatge també pel sector turístic, perquè ha permès connectar amb més freqüències el territori amb la resta del país”.

Per la seva part, la directora general de Ouigo España, Hélène Valenzuela, ha explicat que “des de l'inici de les nostres operacions el 2021 hem transportat prop de 200.000 viatgers a la línia que uneix Madrid amb Tarragona. El compromís de OUIGO amb Catalunya passa indubtablement per Barcelona i Tarragona. Estem molt satisfets d'haver acostat l'alta velocitat a nous perfils com ara les famílies, els estudiants i els autònoms, perquè OUIGO és per a tots els ciutadans. Volem democratitzar l'alta velocitat a Espanya i per això hem desenvolupat un model que anomenem low-fare, de tarifes baixes i serveis de qualitat”.

OUIGO connecta Tarragona-Camp de Tarragona amb Madrid, Saragossa i Barcelona des del 27 de maig del 2021. Des d'aleshores, els tarragonins i tarragonines tenen una nova alternativa en alta velocitat. Aquests preus competitius, acompanyats d'un servei de qualitat —amb trens de 509 places repartides en dues alçades (1.018 en unitat múltiple) i cafeteria atesa per personal propi—, han atret el mitjà de transport més sostenible que hi ha a nous perfils de viatgers, com a famílies, estudiants i autònoms.

Segells de reconeixement d'administració oberta