Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Reunió de l'EMT amb la direcció del Campus Educatiu i els cossos de seguretat

Reunió de l'EMT amb la direcció del Campus Educatiu i els cossos de seguretat

Reunió de l'EMT amb la direcció del Campus Educatiu i els cossos de seguretat

Una bona part dels 3.000 alumnes del complex utilitzen els autobusos municipals
06/09/2023

Aquesta setmana la presidenta de l’Empresa de Transports Municipals de Tarragona (EMT), Sonia Orts, i el seu gerent, Joan Manrubia, han tingut la primera reunió de coordinació del curs amb la direcció del Campus Educatiu de Tarragona i els representants cossos de seguretat: Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana.  

La trobada està emmarcada en unes reunions de seguiment i coordinació de mesures que per tal d’ajustar el servei d’autobusos municipals que l’empresa municipal fa al Complex Educatiu, on es cobreixen les necessitats de mobilitat dels més de 3.000 alumnes que té el campus durant el calendari escolar, molts dels quals trien el transport públic en els seus desplaçaments.  

A la reunió també es van tractar les mesures preventives amb l’objectiu de potenciar les conductes cíviques entre els alumnes.  

Segons Sonia Orts, presidenta de l’EMT: “Aquestes reunions de coordinació serveixen per posar en comú les necessitats dels alumnes i professors i anticipar-nos a les demandes dels usuaris”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta