Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Tall de trànsit des de la plaça Pallol fins a Rera Sant Domènech

Tall de trànsit des de la plaça Pallol fins a Rera Sant Domènech

Tall de trànsit des de la plaça Pallol fins a Rera Sant Domènech

El motiu és la instal·lació d'una xarxa protectora a la zona superior de la façana posterior de l'Ajuntament
21/08/2023

Degut als despreniments de certs fragments de la cornisa de la façana posterior de l’Ajuntament (que dona al carrer Rera Sant Domènec) no es podrà circular des de  la Baixada del Roser, cantonada amb la Plaça del Pallol, en direcció al carrer Rera Sant Domènech. El motiu és que aquest migdia s’ha col·locat una xarxa a la cara superior de la façana per tal d’evitar que possibles despreniments puguin suposar un perill per a la via pública.

Les actuacions tindran una durada de quatre dies, és a dir, està previst que s’acabin aquest dijous, dia 31 d’agost. Mentre durin, es tallarà el pas als vianants per aquest carrer, a excepció dels veïns. Mentre durin les obres, el trànsit rodat es desviarà cap al carrer Cavallers en direcció al carrer Major i Baixada Misericòrdia.

Així mateix, s’aprofitarà aquesta actuació per fer un repàs de l’arrebossat per comprovar la seva adhesió al parament. Les zones que estiguin més degradades es retiraran.

Segells de reconeixement d'administració oberta