Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Tancament provisional de la zona regulada del pàrquing Battestini a partir del 7 de setembre

Tancament provisional de la zona regulada del pàrquing Battestini a partir del 7 de setembre

Tancament provisional de la zona regulada del pàrquing Battestini a partir del 7 de setembre

La restricció d'accés és amb motiu dels treballs previs del projecte de l’intercanviador d’autobusos
01/09/2023

Abans de començar els treballs d'adequació del "Projecte d'intercanviador d'autobusos al carrer del Doctor Battestini de Tarragona", que l'Ajuntament de Tarragona durà a terme durant els pròxims mesos, l'equip de Patrimoni Històric de l'Ajuntament iniciarà uns treballs previs per estudiar les afectacions al subsol.

Aquests treballs consistiran en la realització d'una intervenció arqueològica a tot el llarg de l'espai que actualment ocupa la zona d'estacionament regulada del pàrquing Battestini.

Per aquest motiu, a partir del dia 7 de setembre, no es podrà accedir a aquesta zona d'estacionament regulat que romandrà inoperativa durant quinze dies, aproximadament.

El "Projecte d'intercanviador d'autobusos al carrer del Doctor Battestini de Tarragona" compta amb finançament de Fons europeus Next Generation.

El dilluns dia 4 de setembre es començaran els treballs de senyalització de la zona, que continuarà operativa fins al dia 6 de setembre.

Segells de reconeixement d'administració oberta