Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2023 Trajecte simbòlic per celebrar la posada en marxa del tram de la línia 55 que uneix Tarragona 2 amb el Campus Catalunya

Trajecte simbòlic per celebrar la posada en marxa del tram de la línia 55 que uneix Tarragona 2 amb el Campus Catalunya

Trajecte simbòlic per celebrar la posada en marxa del tram de la línia 55 que uneix Tarragona 2 amb el Campus Catalunya

Fins ara la línia connectava les urbanitzacions Mas d'en Pastor i Rodolat del Moro amb Sant Pere i Sant Pau
05/09/2023

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (l'EMT) conjuntament amb diversos representants veïnals de Mas d’en Pastor, Rodolat del Moro, Tarragona 2 i Sant Pere i Sant Pau han realitzat aquest dilluns un trajecte simbòlic del nou tram de la línia 55 des de la nova parada de Josep Gramunt i Subiela (davant de l’escola Pax) fins a la porta del Campus Catalunya.   

Sonia Orts, presidenta de l’EMT, i Joan Manrubia, gerent de l’EMT, han volgut acompanyar els veïns i veïnes en aquest primer trajecte simbòlic de l'últim tram de la línia 55, que uneix Tarragona 2 amb el Campus Catalunya.  

La reordenació de la línia 55 s’ha treballat de forma conjunta estudiant les necessitats dels veïns i veïnes i les possibilitats de l’empresa. El treball de reordenació està orientat a satisfer les necessitats de connexió dels districtes nord i eixample amb el centre de la ciutat. 

La presidenta de l’EMT, Sonia Orts, apunta que “la reordenació de la L55 s’ha treballat de forma conjunta amb les associacions veïnals, ajudant-nos així a marcar les prioritats que en aquest cas estan enfocades a donar servei als principals punts d’activitat i centres educatius del seu entorn”. I afegeix: “Facilitar l'ús del  transport públic és la fórmula per canviar hàbits en la ciutadania cap a una mobilitat més sostenible”.  

Un dels principals objectius de la reordenació és facilitar als veïns i veïnes de l'àrea d'influència de pas de la línia 55 el desplaçament amb transport públic apropant-los als principals punts d'activitat i centres educatius del seu entorn com ara: IES Sant Pere i Sant Pau, CEIP Marcel·lí Domingo, Campus URV Sescelades, IES Comte de Rius, Col·legi la Salle Tarragona i l'Escola Pax.   

Consulteu el detall de les línies al web www.emtambtu.cat. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta