Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 Afectacions al trànsit i el servei de bus des del 25 de juny per obres d'EMATSA al passeig Torroja

Afectacions al trànsit i el servei de bus des del 25 de juny per obres d'EMATSA al passeig Torroja

Afectacions al trànsit i el servei de bus des del 25 de juny per obres d'EMATSA al passeig Torroja

Amb motiu dels treballs de renovació de canonades de la Part Alta es tallarà al trànsit al passeig Torroja i la L-21 farà un recorregut alternatiu
Afectacions al trànsit i el servei de bus des del 25 de juny per obres d'EMATSA al passeig Torroja Imatge de la primera fase de l'actuació al passeig Torroja.
21/06/2024

Dimarts 25 de juny comencen les obres de renovació i nou traçat de les canonades principals d’abastament de l’entorn de la Part Alta. Els treballs es duran a terme al passeig Torroja, en un tram de l’avinguda Catalunya i tres punts de la Part Alta.

La primera actuació s’iniciarà al passeig Torroja i comportarà el tall total de circulació des del 25 de juny fins a finals d’estiu. Per tal de facilitar l’accés a l’aparcament municipal Torroja, l’actuació es realitzarà en dues fases. La resta d’actuacions, a la Part Alta i a l’avinguda Catalunya, s'executaran un cop finalitzada la intervenció al passeig Torroja i tindran afectacions puntuals en la mobilitat de vehicles i vianants.

D’altra banda, des de l’EMT informen que les obres afectaran quatre parades del recorregut habitual de la L-21: Pilats, Sant Antoni, Pg. Torroja 52 i Pg. Torroja 1. D’aquesta manera, des del 25 de juny i fins al 8 de setembre l’EMT ha previst un recorregut alternatiu de la L-21 amb dues parades alternatives: Rambla Vella i CAP Muralles.

L’adequació d’EMATSA facilitarà la interconnexió de les xarxes de subministrament de la ciutat i aportarà una major resiliència al sistema per garantir el servei essencial d’aigua. Durant les obres es produiran talls puntuals de subministrament per dur a terme les connexions de les canonades. La data prevista de finalització de totes les actuacions és a finals del mes de desembre.

Segells de reconeixement d'administració oberta