Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 Comencen els treballs d'adequació de zones regulades per a residents al sector Nord

Comencen els treballs d'adequació de zones regulades per a residents al sector Nord

Comencen els treballs d'adequació de zones regulades per a residents al sector Nord

La zona verda per a residents del nou sector nord entrarà en funcionament a partir del mes de març
31/01/2024

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona inicia aquesta setmana una intervenció tècnica d'adequació dels carrers de la nova zona del sector Nord per ubicar una zona verda regulada d’estacionament de vehicles per a residents. Està previst que els treballs finalitzin a finals del mes de febrer, en funció de la situació meteorològica, i que les 353 noves places entrin en funcionament durant el mes de març.

Els carrers són els següents: Sant Eulogi, Félix Ferrer i Galceran, Joan Antonio i Guàrdias, Sant Auguri, Josep Gramunt i Subiela i Josep M Casas de Muller. D’altra banda, avui s’inicien els treballs d’intervenció d’una zona concreta d’estacionament regulat de zona blava al carrer dels Castellers de Tarragona.

Les persones residents del sector Nord poden sol·licitar la condició de resident en l’àrea regulada en zona verda a partir del pròxim dilluns 19 de febrer. Els tràmits es podran realitzar en Centre d’Atenció al Client de l’EMT ubicat a Josepa Massanés,14, en l’horari d’atenció de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h. 

A partir d’aquest divendres 2 de febrer i fins al dilluns 5 estan previstos treballs de millora de la pintura del carrer Joana Jugan. En el marc d’aquesta acció s’adequaran el primer tram del carrer (entre el carrer Marqués de Montoliu i el carrer Sant Antoni Maria Claret) i el segon tram (entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i l’Avinguda Andorra) amb l’objectiu de facilitar maniobres segures i trànsit fluid dels vehicles dels serveis d’emergència.

Segells de reconeixement d'administració oberta