Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 Importants alteracions de trànsit a Tarragona aquest dijous per una manifestació a la plaça Imperial Tàrraco

Importants alteracions de trànsit a Tarragona aquest dijous per una manifestació a la plaça Imperial Tàrraco

Importants alteracions de trànsit a Tarragona aquest dijous per una manifestació a la plaça Imperial Tàrraco

Hi ha prevista una concentració de tractors davant de la Subdelegació del Govern, a les 9 hores
Importants alteracions de trànsit a Tarragona aquest dijous per una manifestació a la plaça Imperial Tàrraco Marc Colilla
08/05/2024

Asaja ha convocat per aquest dijous, dia 9 de maig, una concentració de tractors a la plaça Imperial Tàrraco, davant de la Subdelegació del Govern. L'acció comportarà alteracions a la circulació habitual al centre de la ciutat.

L'arribada dels vehicles, fins a un centenar de tractors, està prevista a les 9 h per dues dels principals vies d'accés a la ciutat: N-240 i T-11.

La previsió és que la presència dels manifestants obligui a tallar la circulació a la plaça Imperial Tàrraco fins al vespre. La Guàrdia Urbana ha preparat un ampli dispositiu, en horari de matí i tarda, de tal manera que es tanqui l'accés a la plaça des dels carrers d'entrada (rambla Nova, av. Marquès de Montoliu, av. Andorra, rambla Lluís Companys, av. Prat de la Riba). Amb l’ajuda de tanques, els agents promouran els desviaments de trànsit oportuns i facilitaran itineraris alternatius als conductors afectats.

La Guàrdia Urbana aconsella que, en la mesura del possible, s'eviti utilitzar el vehicle privat. Si els desplaçaments són indispensables, s'aconsella que els accessos a la ciutat siguin per l'autovia A-7, per la T-11 (pont de Santa Tecla), la via Augusta i l’avinguda Ramón y Cajal.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta