Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 L’EMT estrena nova línia d'autobús L43 entre el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista i adapta horaris de l'L42

L’EMT estrena nova línia d'autobús L43 entre el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista i adapta horaris de l'L42

L’EMT estrena nova línia d'autobús L43 entre el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista i adapta horaris de l'L42

La nova línia L43 entra en servei el dilluns 8 de gener, i l’L42, que fa el trajecte des de Pere Martell fins al Complex Educatiu de Tarragona, adapta horaris per adequar-se a les necessitats de les persones usuàries
03/01/2024


L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona posa en marxa la nova línia L43 que connecta el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista sense haver de fer transbord. L’objectiu és millorar les connexions, i donar servei a les persones usuàries residents als barris de ponent que diàriament es desplacen fins al Complex Educatiu de Tarragona. D’altra banda, la línia L42 que fa el trajecte des de Pere Martell fins al Complex Educatiu de Tarragona, adapta els horaris a la tarda per adequar-se a les necessitats de les persones usuàries.

Aquestes dues actuacions es duen a terme arran de la primera reunió de coordinació entre la presidenta de l’EMT, Sònia Orts, el gerent, Joan Manrubia,  la direcció del Campus Educatiu de Tarragona i els representants dels cossos de seguretat: Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana.

Sònia Orts, presidenta de l'EMT, destaca que "escoltem les peticions fetes per les persones usuàries i treballem per donar la màxima cobertura a les necessitats canviants de la ciutat, sempre amb l'adequació dels recursos disponibles de l'empresa". Així mateix, afegeix que “hem establert reunions de coordinació i seguiment amb la direcció del Campus Educatiu de Tarragona per posar en comú les necessitats dels alumnes i professors i anticipar-nos a les demandes dels usuaris”.

En concret, la línia 43 cobrirà el recorregut entre el Complex Educatiu i Bonavista passant per Icomar, Riuclar, Torreforta i Campclar. La línia 42 adaptarà l’horari de tarda amb sortida des del Complex Educatiu a les 18.35 h i 19.35 h els dies lectius, i sortida des de la parada de Pere Martell a les 18.55 h els dies lectius.

Us adjuntem el mapa de la línia L43.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta