Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 L’EMT reforça els serveis amb motiu del partit de futbol del Nàstic aquest diumenge

L’EMT reforça els serveis amb motiu del partit de futbol del Nàstic aquest diumenge

L’EMT reforça els serveis amb motiu del partit de futbol del Nàstic aquest diumenge

L’EMT reforçarà les línies L8, L11 i L12 per atendre els usuaris que aniran al recinte esportiu i tornaran al centre després del partit
08/03/2024

L’Empresa Municipal de Transports posarà en marxa aquest diumenge un dispositiu especial amb el reforç d’autobusos amb motiu del partit de futbol que disputaran Gimnàstic de Tarragona i el Deportivo de la Coruña, al Nou Estadi. 

L’EMT reforçarà la línia L8, en el trajecte que comprèn la parada Pere Martell i el Nou Estadi, i les línies L11 i L12, en el recorregut entre la parada plaça Imperial Tarraco i el Nou Estadi, per atendre els usuaris que aniran al recinte esportiu i tornaran al centre després del partit.

Segons la presidenta de l’EMT, Sonia Orts, “per tal de facilitar que la ciutadania es pugui desplaçar amb transport públic fins al Nou Estadi, l’EMT destinarà reforços als serveis habituals en la franja horària del matí i fins al final del partit”. 

Amb aquest dispositiu especial es pretén que les persones aficionades optin pel transport públic i evitin el vehicle privat.

Segells de reconeixement d'administració oberta