Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació l'ampliació del pàrquing dissuasiu de la Floresta

L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació l'ampliació del pàrquing dissuasiu de la Floresta

L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació l'ampliació del pàrquing dissuasiu de la Floresta

El projecte preveu que es passi de les 33 places actuals a 223 places d’aparcament i 8 més per a persones amb mobilitat reduïda
16/05/2024

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació les obres per ampliar el pàrquing dissuasiu de la Floresta per un valor estimat del contracte de 293.538,25 € + IVA i un termini d’execució de 4 mesos.

Amb aquests treballs d’ampliació, es preveu que es passi de les 33 places actuals a 223 places d’aparcament i 8 més per a persones amb mobilitat reduïda. Es mantindrà el caràcter gratuït actual de l’aparcament.

Segons explica la consellera de Mobilitat del consistori tarragoní, Sonia Orts, “es tracta d’una obra molt sol·licitada pels veïns i que vol donar resposta a la gran activitat del club de futbol del barri”.

En aplicació de les normatives actuals, com en el cas de Guillem Olivé, el projecte preveu que el terra sigui permeable i, per tant, que la pluja pugui recuperar els aqüífers del subsol. A més, també inclou arbrat perquè l’aparcament pugui esdevenir un refugi climàtic, una xarxa d’enllumenat i un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 7 de juny a les 14 h a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Segells de reconeixement d'administració oberta