Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 L'Empresa Municipal de Transports s'implica activament amb el Carnaval

L'Empresa Municipal de Transports s'implica activament amb el Carnaval

L'Empresa Municipal de Transports s'implica activament amb el Carnaval

Es reforça el servei ordinari i s’assumeix el servei de transport dels tombets del Rei Carnestoltes i la Concubina pels centres educatius i seus socials de la ciutat
07/02/2024

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) mobilitza prop d’una quarantena de treballadores i treballadors per a contribuir a fer arribar l’esperit del Carnaval a la ciutat. Plantilla de l’àrea d’administració, servei especial, planificació, caps de trànsit i inspectors participen, un any més, en un dispositiu especial per tal de planificar, programar i transportar 1.700 persones de 16 comparses que participaran en la Rua de l’Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval 2024, el dissabte 10 i diumenge 11 de febrer.

D’altra banda, l’EMT també assumeix el servei de transport del Tombet del Rei Carnestoltes i la Concubina que el dijous 8 i el divendres 9 de febrer al matí visitaran escoles públiques i llars d’infants de Tarragona. Així mateix, també s’organitza el servei del Tomb del Rei Carnestoltes i la Concubina que el dijous 8 i el divendres 9 de febrer a la tarda visiten seus socials de la ciutat.

La presidenta de l’EMT, Sonia Orts, destaca que “Per l’EMT és una satisfacció implicar-nos amb el Carnaval de Tarragona, proporcionant serveis de transport a les comparses, i també participant amb el Tombet i el Tomb del Rei Carnestoltes, què és una iniciativa que contribueix a fer arribar l’esperit del Carnaval arreu de la ciutat”.

Segells de reconeixement d'administració oberta