Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports Notícies Notícies 2024 L'EMT s’encarrega del servei de transport del Tombet del Rei Carnestoltes i la Concubina

L'EMT s’encarrega del servei de transport del Tombet del Rei Carnestoltes i la Concubina

L'EMT s’encarrega del servei de transport del Tombet del Rei Carnestoltes i la Concubina

Aquest cap de setmana els autobusos municipals també desplaçaran 1.700 persones de 16 comparses a les rues de l'Artesania i Lluïment
08/02/2024

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) realitza el servei de transport del Tombet del Rei Carnestoltes i la Concubina pels centres educatius i llar d’infants, avui dijous i demà divendres 9 de febrer durant el matí.

La tarda d’avui dijous i de demà divendres també s’organitza el servei del Tomb del Rei Carnestoltes i la Concubina que visitaran seus socials de la ciutat.

L’EMT també s’encarregarà del desplaçament de 1.700 persones de 16 comparses els dies de la Rua de l’Artesania i la Rua de Lluïment. En el marc de la seva participació activa amb el Carnaval de Tarragona, l’EMT mobilitza prop d’una quarantena de treballadores i treballadors per a contribuir a fer arribar l’esperit del Carnaval a la ciutat.

Segells de reconeixement d'administració oberta