Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Deixalleries Deixalleries mòbils

Deixalleries mòbils

Els residus al seu lloc. Utilitza la deixalleria

Què són les deixalleries mòbils?

Es tracta de vehicles o caixes metàl·liques itinerants que, de dilluns a dissabte (excepte els dies festius i el 3 de novembre), de 10 a 13.30 i de 16 a 19 h, es distribueixen per diferents barris de la ciutat. Les deixalleries mòbils són un element de suport a la deixalleria fixa del Polígon Riu Clar.

La deixalleria fixa estarà oberta amb normalitat de 8 a 20 h però no es posaran les deixalleries mòbils, tal com ja s'ha senyalitzat en les ubicacions habituals. Tampoc hi haurà servei de recollida programada de voluminosos.

D’altra banda, recorda que, els residus voluminosos s’han de lliurar a la deixalleria fixa o pots trucar al telèfon verd per programar el dia i l'hora. Es recullen al costat dels contenidors (o de les papereres mòbils de la Part Alta) més propers de l’adreça indicada i els passarem a recollir de manera gratuïta. En cap cas, s’efectuen recollides de residus voluminosos dins de cap domicili particular ni al costat de la porta d’aquest. També pots reservar dia i hora per deixar els voluminosos al costat dels contenidors més proper de casa teva a través de l'aplicació Epp! o al correu: mediambient@tarragona.cat.

Què s'hi pot portar?

Petits electrodomèstics, telèfons mòbils, equips d'informàtica i telecomunicacions, tòners i cartutxos esgotats, aparells electrònics de consum, làmpades i fluorescents, mobles petits, tèxtil, CD, eines elèctriques, joguines, pintures, dissolvents, piles, bateries de plom, olis vegetals i minerals, radiografies, etc.

Segells de reconeixement d'administració oberta