Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Deixalleries apartats Deixalleries mòbils Deixalleries mòbils

Deixalleries mòbils

Els residus al seu lloc. Utilitza la deixalleria

Què són les deixalleries mòbils?

Es tracta de vehicles o caixes metàl·liques itinerants que, de dilluns a dissabte (excepte els dies festius), de 10 a 13.30 i de 16 a 19 h, es distribueixen per diferents barris de la ciutat. Les deixalleries mòbils són un element de suport a la deixalleria fixa del Polígon Riu Clar.

D'altra banda, recorda que, si no pots portar els residus voluminosos a la deixalleria fixa, pots trucar al telèfon verd per programar el dia, l'hora i el lloc on deixaràs els mobles i els passarem a recollir de manera gratuïta. També pots reservar dia i hora per deixar els voluminosos al contenidor més proper de casa teva a través de l'aplicació Epp!.

 

Què s'hi pot portar?

Petits electrodomèstics, telèfons mòbils, equips d'informàtica i telecomunicacions, tòners i cartutxos esgotats, aparells electrònics de consum, làmpades i fluorescents, mobles petits, tèxtil, CD, eines elèctriques, joguines, pintures, dissolvents, piles, bateries de plom, olis vegetals i minerals, radiografies, etc.

Segells de reconeixement d’administració oberta