Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Recollida de residus Recollida de voluminosos i andròmines

Recollida de voluminosos i andròmines

Els residus al seu lloc. Utilitza la deixalleria.

Hi ha una ordenança municipal sobre convivència i ús dels espais públics on es determina que es prohibeix llençar o abandonar qualsevol tipus d'objecte o producte. L'incompliment d'aquesta ordenança té tipificada una sanció d'entre 100 i 300€.

 

L'Ajuntament de Tarragona ofereix 3 serveis per a la recollida de deixalles voluminoses d’ús exclusiu per a particulars

Deixalleria fixa

Polígon Riuclar
C. del Coure, s/n
Tel. 977 549 235
L'horari és de 8 a 20 h de dilluns a dissabte (excepte festius)

Telèfon Verd

Truqueu al 977 296 222 i programeu la recollida de voluminosos.  La recollida es realitza, a la nit, de dimarts a dissabte, excepte festius, al costat dels contenidors (o de les papereres mòbils de la Part Alta) més propers de l’adreça indicada. En cap cas, s’efectuen recollides de residus voluminosos dins de cap domicili particular ni al costat de la porta d’aquest. Es poden treure fins a 5 voluminosos per habitatge i dia. És un servei gratuït.

Aplicació Epp!

També pots reservar dia i hora per deixar els voluminosos al contenidor més proper de casa teva a través de l'aplicació Epp!, obrint un avís dins de l'apartat de "Serveis" o a través del correu: mediambient@tarragona.cat

 

Les empreses o activitats econòmiques han de gestionar els seus residus a la deixalleria fixa o a través d’un gestor de residus autoritzat.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta