Esteu aquí: Inici Espai públic i neteja Notícies Notícies 2014 L'Ajuntament posa en marxa un nou servei de recollida de matèria orgànica al Mercat de Torreforta

L'Ajuntament posa en marxa un nou servei de recollida de matèria orgànica al Mercat de Torreforta

L'Ajuntament posa en marxa un nou servei de recollida de matèria orgànica al Mercat de Torreforta

Es pretén fomentar la recollida selectiva de matèria orgànica i facilitar la deposició dels residus orgànics als comerciants
11/02/2014

 

El passat divendres 7 de febrer, des de la conselleria de Neteja pública i ESPIMSA es va posar en marxa un nou servei de recollida de matèria orgànica per als comerços del Mercat de Torreforta.

S’han col·locat contenidors de matèria orgànica dins el magatzem del mercat per tal que les carnisseries, fruiteries, peixateries i altres establiments, puguin dipositar els seus residus orgànics com restes de peix i carn, fruites i verdures en mal estat, etc.

La setmana passada un equip d’educadores ambientals va visitar tots els paradistes i els va informar de manera personalitzada del funcionament, condicions i avantatges d’aquest nou servei de recollida.

Fins ara les parades no tenien contenidors específics per recollir aquest residu, només tenien uns contenidors de rebuig.

Amb aquest nou servei es pretén incrementar la recollida selectiva de matèria orgànica de qualitat (sense residus impropis) de la ciutat, i facilitar la deposició dels residus orgànics als comerciants.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat