Esteu aquí: Inici Salut Agenda 2024 Posa't la Gorra

Posa't la Gorra

El “Posa’t la Gorra!” de Tarragona torna al cor de la ciutat amb més força que mai en el 20è aniversari de presència de l’AFANOC al territori.

El diumenge 16 de juny al matí t’esperem al Camp de Mart de Tarragona per gaudir de la festa més solidària per als infants, adolescents i joves amb càncer i les seves famílies.

Els reconeguts periodistes de TV3 Núria Solé i Eloi Vila seran els encarregats de dinamitzar la festa que començarà a partir de les 10.30 hores. La música més festiva de la txaranga Bandarra Street Orkestra donarà el tret de sortida a la festa i el grup d’animació infantil Rikus farà ballar a petits i grans. L’auditori del Camp de Mart vibrarà amb les actuacions especials de dues veus molt “eufòriques”, l’Alèxia Pascual i la Mariona Escoda, i amb la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo. El moment institucional de la festa arribarà amb la lectura del manifest a càrrec d’una família que ha viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta de l’AFANOC i els representants institucionals. A banda de les actuacions, es comptarà amb una desena de tallers per als més petits.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Posa't la Gorra
Què
Activitats familiars, Música
Quan
16/06/2024 10:15 to 13:30
Localització
Preu
la gorra (8 €) a partir de 3 anys
Venda d'entrades / Inscripcions

punts de venda de la gorra:

  • afanog.org
  • C/ Adrià, 9 baixos – 43004 Tarragona
  • el mateix dia a la festa
Organitzat per 
AFANOC Tarragona (Associació de Nens amb Càncer)
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta