Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Institut Municipal de Serveis Socials Acció comunitària 3r Concurs de relat, poesia i dibuix

3r Concurs de relat, poesia i dibuix

Sant Jordi 2023

L’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona organitza anualment els concursos de dibuix, relat i poesia de Sant Jordi per impulsar i visibilitzar el potencial cultural i literari de les persones usuàries i els tècnics i tècniques de Serveis Socials, així com per acostar els Serveis Socials a la ciutadania des d’una altra perspectiva.

Qui hi pot participar?

Infants, joves i adults, de 3 a 99 anys, que estiguin empadronats a la ciutat de Tarragona i que col·laborin, participin o siguin atesos en algun dels equips o serveis de l’IMSST.

El personal de Serveis Socials i els seus familiars també hi podran participar, excepte les persones que formin part de l’organització i els membres del jurat.

Temes

Es podran presentar obres escrites en català o castellà escollint un d’aquest tres temes:

  • He tingut un somni
  • Com m’agradaria que fos la Tarragona que estimo?
  • Una història de superació

Es pot presentar el dibuix amb el tema:

  • M’agrada celebrar Sant Jordi
  • El mon dels llibres

Termini

Fins a les 24 hores del dia 12 d’abril de 2023. Els treballs es lliuraran a la recepció de les diferents dependències de l’IMSST, ja sigui de zona nord, ponent o zona centre de la ciutat.

Com participar-hi?

Consulta'n els detalls a les bases completes:

BASES COMPLETES

Segells de reconeixement d'administració oberta