Ja fa set anys de la inauguració del nou edifici del Mercat Central i per tal de celebrar aquesta data tan especial amb la ciutadania de Tarragona s’ha programat una degustació popular i un tast de vins al llarg de la jornada:
- L'OPP Peix Blau Tarragona cuinarà 500 racions de fideuà i 500 de seitó fregit dissabte al migdia a la plaça Corsini. Les racions es podran obtenir gratuïtament amb compres superiors a 30 € al Mercat entre les 8.30 i les 11 h. Després, els tiquets estaran disponibles a 3 € fins a exhaurir existències. Aquesta activitat forma part de la campanya "Peix de Tarragona, tot un gust".
- El Mercat Central oferirà un tast de vins de les quatre D.O. de Tarragona, a càrrec de l'enòleg Pol Aluja, de 18.30 a 20.30 h. Aquest tast serà acompanyat de productes gastronòmics de la parada Albert Ribot del Mercat. L'objectiu és explorar les diferències entre les D.O. i gaudir de les seves característiques úniques. Les entrades tenen un cost de 25 € i també hi haurà una altra sessió el dissabte 27 d'abril.
Més informació sobre aquest esdeveniment…
Què
Gastronomia
Quan
16/03/2024
08:30
to
20:30
Localització